Navigation


Hiukset transplants

Bangkok, joulukuu 2007 (1.0):, Marc Meisfelt

A reclining hiusrajasta on geneettisesti ohjelmoitu tapahtuma useimmat miehet kuin ne iän. Mikä ei tarkoita sitä, että meidän olisi hyväksyttävä se.

Hiusten kasvun lääkitys on ollut tärkeä osa quacks vuosisatojen ajan, suurelta osin, koska vakava lääketieteellinen tiede ei ole voinut siirtyä alalla. Tosiasia on, ettei mitään lääkitystä, eikä lääketeollisuuden tai kasviperäistä, voi regrow hiukset, kalju alueilla.

Mutta kun lääkitys sekä lääketeollisuuden (Finasteridi) ja kasviperäisten, voidaan välttää baldness osoitteesta edistyy, systeeminen vaikutus tällaisilla lääkitys on liian korkea hinta: he voimakkaasti keskeytä hormonaalista reittejä ja awkwardly puuttua seksuaalisen halun ja seksuaalinen funktio.

Tie mennä, nuorekkaan ulkonäön suhteen yhden hiukset on hiusten transplants. Nykyinen state of the art on follikulaarinen yksikkö implantit, hiukset korjattu luovuttajasta sivustot, joissa follicles eivät ole geneettisesti ohjelmoitu varhaisessa kuolema (takaosassa pään).

Hyviä tuloksia voi tietenkin olla vain saavuttaa potilaiden kanssa jotka ovat riittävän suuria alueita, joilla on hiukset, jotka eivät ole geneettisesti ohjelmoitu putoavan pois tietyn iän. Niille, jotka kärsivät liiallisesta baldness, tulevaisuus voi tuoda mahdollisuuden saada omat hiukset klooni, mutta tämän kerran, lääketieteellinen tekniikka ei ole riittävän kehittynyttä puolestaan tätä ajatusta osaksi hoitoa.

Niille, jotka eivät ole geneettisesti ohjelmoitu liiallisen baldness, nykyisen teknologian avulla on mahdollista, ja melko helposti, niin on pään hiukset vaikutelman, että ylimalkaan on mies, hänen twenties.

Vaikka useimmat interventioiden avulla Kauneusleikkausten (kuten facelifts) vaatia toistoja, jotta saavutettaisiin elinikäistä nuorekkaan ulkonäön, tuloksia hiusten transplants on elinikäinen. On siis järkevää suunnitella nämä viisaasti.

Oma suositus on, että nämä miehet jotka menevät koskevaa kokonaisvaltaista maximal parantaa heidän fyysistä ulkonäköä tulee tehdä otsa hissin ennen hiukset transplantations.

Vaikka vaikutus on forehead lift yleensä ole yhtä dramaattisia kuin kasvoton, otsa hissin voi johtaa huomattaviin säästöihin Botox, kun pitkän aikavälin laskelma on tehty. Mutta koska arvet, otsa hissit ovat piilossa-haired alalla, korkea-hiusrajasta on väistämätön seuraus.

Oma kokemus otsa hissejä on ollut se, että arvet (jos ne eivät ole piilotettu, joka haired alue) ovat varsin näkyvä monta kuukautta. Koska alue, jossa ne esiintyvät ei lihaista, post-operative turvotusta, samoin kuin post-operative punoitus jatkuu useita kuukausia. Ja arvet, kun ne ovat täysin parantunut, on myös melko voida tunnistaa arvet.